Hopp til hovedinnholdet

Hjelp i forbindelse med nettkjøp av bukser

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Helt ærlig aner jeg ikke hvilken kategori denne "saken" går under. Men ivfall Jeg har bestilt et parr busker over nettet som jeg så en anonse på over Facebook. Det står på nettsiden dems at man skal få bestillingen sin innen 10 dager noen jeg ikke har fått. Jeg sjekket også etter at jeg hadde bestilt buksen hvor Andreassen dems lå i Oslo. Da fikk jeg opp noe helt annen. Jeg har pørve å sende en mail til nettsiden men de svarer ikke. Kunne dere vær så vær så snill å hjelpe meg!! Sjekke litt rundt om siden bare er tull. Nettsiden heter: http://outletweek.com Er litt krise:(((( Hilsen en veldig stresset buksekjøper

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Et domenesøk avslører at det danske firmaet DanDomain A/S står bak outletweek.com. Du finner mer info om det på bl.a. holtsmark.no hvor du selv kan ta et domenesøk.

På selve nettsiden ser jeg at firmaet gir utilstrekkelige opplysninger om seg selv. Vi fraråder generelt forbrukere å kjøpe noe av nettfirmaer som skjuler juridisk navn, organisasjonsnummer osv. Jeg kan ikke på bakgrunn av det jeg nå har nevnt hevde at firmaet er useriøst, men det kan vel heller ikke utelukkes helt.

Vi anbefaler deg å purre på firmaet. Hvis du ikke mottar verken bukser eller pengene dine, så kan vi behandle saken så lenge firmaet har en norsk avdeling.

En annen mulighet du bør sjekke ut er å kreve pengene tilbake fra kredittkortselskapet ditt (hvis du har betalt med kredittkort og ikke vanlig debetkort).

Les mer på www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Vennlig hilsen Forbrukerrådet

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker