Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om bruk av paysafecard

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Eg er en aktiv bruker av paysafecard sine tjenester for å regulere min bruk av penger på spill på nettet. Nylig har det kommet en ny oppdatering til deres betalingssystem som viser ca. vhor mye eg har resterende på kortet når eg slår inn koden. Men med denne oppdateringen har eg oppdaget noe annet nytt. Når eg har brukt kortet et par ganger og saldoen er kommet under ca. 60 - 40 kr. så blir kortet blokkert og eg får feilmelding om at det ikke er mere penger igjen på kortet. Eg antar at det er paysafecard som forårsaker dette og eg lurer på om de har lov til dette. Ekstremt frustrerende når en vet 100% sikkert at det er mer igjen på kortet. Før har eg kunnet tømme kortet 100% på øret. Føler meg snytt for oppimot 100 kr. Frå: Frustrert ungdom

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Her bør du ta kontakt med paysafecard administrasjonen for å få en avklaring. Hvis selskapet skal ha mulighet for å trekke deg penger ved bruk av kortet må dette være hjemlet i vilkårene til selskapet.

Det kan være at det du har opplevd rett og slettt er en teknisk feil av en eller annen type, og da løser du det best ved å ta kontakt med kundeservice.

Lykke til :)

Vennlig hilsen Forbrukerrådet

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker