Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gi han til jul?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er sammen med en gutt på 18 år, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gi han til jul. Vi har vært sammen i nesten 1 år, og jeg vil gi han noe han kan ha som et minne, spesielt fordi vi har et avstandsforhold. Budsjettet er på 300-400 kr, men gaven kan også koste mindre hvis jeg får noen gode forslag som jeg kan kjøpe i tillegg til noe annet. På forhånd, takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Siden dere har et avstandsforhold, så synes jeg du skal lage noe til han :-) Det er mange fine ideer på nettet og i blader. Men noe som inneholder bilder av dere to og noen morsomme ting som dere har som minner, tror jeg nok hadde vært fint! Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-)


Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alternative gavetips

Bake (colourbox.com)

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker