Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten til pappa er ikke grei mot meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er nesten et år meg, faren min og kjæresten han sin (plus sønnen hennes) bor sammen i et hus. De bestemte seg endelig å flytte sammen og hun kjæresten var alltid snill mot meg (ikke familien min, bestemora og broren min kjenner henne veldig godt for å si det sånn). Men jeg ville ikke tro på de. Etter noen måneder, hun sluttet neste å snakke med meg, hvis hun sa noe til meg, var det kun skjeft jeg fikk. Så det var en periode hvor vi har ikke hilsa på hverandre en gang. Og da etterhvert helvete begynte, hun begynte å manipulere faren min, baksnakke meg (si stygge ting som stemte ikke om meg og f.eks. broren min), hun tok kontroll over faren min for å si det sånn. Alltid når hun baksnakker meg (hun pleier å gjøre det veldig ofte nå fortsatt), hun forteller faren min det hun likte ikke i meg (det jeg gjorde), mens hun sier ikke disse tingan til meg. Og alltid hun sier det nok høy for at jeg kan høre alt selv om jeg sitter i rommet mitt på første etasje.

Hun får faren min å få dårlig samvittighet. Jeg ser hvordan faren forandrer måten å snakke med meg på, eller hvordan han oppfører seg ved siden av meg. Mens når jeg snakka med han før, han sa at han kommer ikke å forandre meninga om meg, og at han skal ikke gjøre noe med dette fordi dette er hennes personlighet (en mainpulant??!). Så jeg tror ikke faren min ser dette selv, uansett hvor mange ganger skal jeg be han å flytte et annet sted. Og når jeg sa til faren min at jeg synes at dey hun gjør er ikke noe fint, han sa at han gjør det mot hennes sønnen også (for det første, jeg har aldri hørt at han gjorde sånne ting, for det andre har det noe lov forresten å baksnakke barna sine?). Hun er alltid kald mot meg og skifter tonen sin mens hun snakker med meg (noen ganger hun tar ikke øyekontakt). Mens med de andre er hun normal og hyggelig og morsom, som hun var mot meg før, da vi bodde ikke sammen. Jeg er bare kjempe lei av denne situasjonen. Vil helst flytte eller rømme hjemmefra.

SVAR

Besvart 14.09.2016 10:23:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
account_circle