Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg søke om penger til kamera?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg lurte på om det finnes noen nettsider der privatepersoner kan søke om penger? Jeg mener ikke sponsorer til idrettsutøvere. Jeg har startet med youtube, men har ikke nok penger til å kjøpe et kamera selv, og så på amerikanske nettsider at folk spurte om penger til slike formål. Men på disse nettsidene krevde de at man bodde i Usa for å legge ut en "annonse". Altså det jeg pør om er om det finnes nettsider der privatpersoner kan spørre om penger for for forskjellife formål? ( I mitt tilfelle trenger jeg penger til et kamera) På forhånd takk for hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det finnes ingen offentlig (dvs. statlig finansiert) søknadsordning for kjøp av kamera. Vil du ha det, så må du betale det selv.

Vi kan ikke utelukke at det finnes nettsider som tilbyr hjelp, men vi råder deg til å være ekstremt forsiktig med å gi fra deg personopplysninger på slike sider. Både navn og adresse kan misbrukes til å sende deg reklame du ikke har bedt om. Bankkontopplysninger kan i verste fall gi tyver mulighet til stjele penger fra din konto.

Vennlig hilsen Forbrukerrådet

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker