Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kjøpe noe uten mine foreldres tillatelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år, jeg er veldig glad i å handle masse ting på Internett. Men Er det greit at foreldrene dine kaster det du har bestilt på nettet, fordi du ikke får lov til å bestille noe? Og må dem alltid bestemme før du kan bestiller noe?. pengene jeg bruker er selvfølgelig, det jeg har jobbet for og jeg syntes ikke det er greit at de må alltid bestemme over meg og jeg er liksom snart 17 år. Hva skal jeg gjøre? og jeg har faktisk bestilt noe uten at de vet det.

SVAR

Besvart 07.02.2017 13:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

- Handler på nettet med kredittkortet til en annen

Jeg har veldig lyst på noe jeg har funnet på nettet, men har ikke penger. Men det har noen jeg kjenner. Hvis jeg får tak i kredittkortet deres og bruker det til å betale med, hva skjer om dette blir oppdaget?

 

Les mer
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
account_circle