Hopp til hovedinnholdet

Er anime-soul en trygg side?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er den jenta som skrev om de anime greiene akkurat nå var jeg innpå en side som het anime-soul og det så sjukt ut som hack!!!! tror dere det var det? jeg fant i det minste serien min på japansk der som heter tokyo ghoul elns ganske scary egentlig og er det farlig å skrape vekk kjøttet i nesa til mann blør?????? jeg er bare usikker på mye akkurat nå men fint om dere ser om det er en hack for jeg vil se videre på serien, spesielt når den er i japansk det er så spennende!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg er ikke sikker på nøyaktig hva du mener med om siden anime-soul “er en hack”, men jeg går ut ifra at du mener om den er trygg eller ikke, med tanke på skadelig programvare og hacking.

Siden du heller ikke la inn en fullstendig URL går jeg ut ifra at du mener denne siden: soul-anime.us

Av det jeg kan se virker det som om siden er trygg, men vær veldig på vakt dersom filer du laster ned derfra ikke er vanlige video-filer som mp4, avi, eller mkv. Google alle filformater du er usikre på for å finne ut hva det er.

Når det gjelder skraping av kjøtt i nesa til man blør, er jeg rimelig sikker på at det er noe du bør unngå, selv om jeg ikke har noen form for medisinsk bakgrunn. Det er jeg ganske sikker på at en helsesøster vil kunne bekrefte. Generelt tror jeg det er en dårlig idé å skrape deg til blods, uansett hvor på kroppen det måtte være.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker