Hopp til hovedinnholdet

Finnes det andre måter å få post og pakker en i postkassa?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke om dette er riktig emne, men vi prøver allikevel. Hei. Jeg er 15 år og som man kjønner bor jeg hos mamma og hos pappa. Siden jeg er 15 år kan jeg handle på nettet. Hvis jeg handler noe på nettet vil det ende opp i postkassen hvor da mamma eller pappa vil åpne den opp (kommer an på hvem jeg er hos) uten å se hvem pakken er til. Dette er i sammenheng med mitt privatliv, litt dumt. Jeg skulle kjøpe en fleshlight/ pocket pussy men er nå redd for om en av dem skal finne det ut. Spørsmålet mitt er: Hvordnan kan jeg bestille noe på nettet uten at dem skal finne det ut? Evt hvor kan jeg bestille det til?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Alle trenger å verne privatlivet sitt. Den enkleste måten for deg er å få pakka levert som post i butikk. Sjekk hva nettselskapet tilbyr av leveringsløsninger. Du er neppe den eneste som ikke vil at pakka skal have i fremmede hender. Du kan også sjekke på nettet om du bor i nærheten av en butikk som selger det du ser etter, slik at du kan kjøpe over den over disk. Lykke til!

Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker