Hopp til hovedinnholdet

Har klær jeg ikke bruker, men jeg klarer ikke kaste de. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har evig mye klær........ men jeg bruker bare noe av det. Mye av klærene føler jeg jeg har vokst litt fra, det er lizzom mye skrift og farget osv..... tingen er at disse klærene tar så mye plass, men har ikke hjerte til å gi dem bort eller selge dem. Men noe må jo gjøres. Hva kan jeg gjøre for å klare å selge klærene? Tanken min rett før jeg selger en ting blir alltid "men tenk om jeg bruker denne imorgen eller neste uke da?" Men skjedde det.... nope. Hvordan kan jeg få tankene på en annen retning?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det at du har mange klær du ikke bruker er jo dumt på den måten at om du ikke bruker de, så er det jo mange andre som kan det! Jeg foreslår at du kan gi de til UFF, for å donere klærne dine til mennesker som kommer til å mer bruk for de enn du gjør. Eventuelt så kan du også selge de på Finn.no.  


Men når det kommer til tankegangen din rundt dette, så tror jeg kanskje det hadde hjulpet om du begynte med å donere bort en eller to gensere først. Ta de klærne du absolutt ikke liker eller de du ikke har brukt før eller slikt, fordi da blir det nok lettere. Ikke ta de antrekkene du ´kanskje´ kunne brukt igjen, først. Det er nok en lur løsning for å få litt mer plass i skapet, samtidig som du ikke stresser deg selv helt ut. 

Dette ordner seg nok. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Tvangslidelser

Vasker hender (colourbox.com)

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger. Det psykiske ubehaget kan være stort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker