Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre når jeg har bestilt med pappas kredittkort, og han vet ikke noe om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er så dum og bestilte noe på pappas kreditkort:( Hans lå inne på en nettbutikk der jeg hadde ting i habdlekurven. Så jeg bare tenkte det ville være gøy og se hvor mye frakten ble på så så jeg kredittkortet lå inne:( Da var jeg så dum og greide ikke dy med og trykket bestill. Så nå er det bestilt og jeg fant aldri ut hvordan man avbestiller. Det ble på 500kr! Men det jeg lurer på er kan jeg alene hente det i en helt vanlig dagligvare butikk alene? Har hentet før men da har pappa vært med. Men det er jeg som har underskrevet og sånn.. Jeg skal sefølgelig aldri bestille noe sånn igjen! Heldigvis ble det betalt med en gang (altså at det ikke var sånn faktura man får senere)

SVAR

Besvart 09.10.2017 08:43:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du eller skal du skaffe deg kredittkort? Les dette!

Når du betaler noe med kredittkort, betyr det at du utsetter betalingen. Du må være over 18 år for å bruke kredittkort. Enten du allerede har et kredittkort eller vurderer å skaffe deg ett, er det lurt å sette seg inn i hva et slikt kort innebærer.

 

Les mer
attach_file

- Handler på nettet med kredittkortet til en annen

Jeg har veldig lyst på noe jeg har funnet på nettet, men har ikke penger. Men det har noen jeg kjenner. Hvis jeg får tak i kredittkortet deres og bruker det til å betale med, hva skjer om dette blir oppdaget?

 

Les mer
account_circle