Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er normalt forbruk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har fått dårlig samvittighet for pengebruken min, så lurte jeg på om dette er normalt? Jeg kjøpe ny mobil i sommeren til nesten 4000kr + generelt utstyr uten om (300kr) så har jeg kjøp ny mobil igjen til 6100kr + utstyr til ca 500kr. Dette har gått av Konformajonspengene mine. Men skal selge den gamle mobilen. Er veldig interessert i teknologi, men klarer ikke å la vær å kjøpe som regel. Er jeg normal?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer