Hopp til hovedinnholdet

Salg av mobil.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg skulle selge en mobil til en jeg kjenner, mot at han skulle betale innen 2 måneder. Nå har det gått 8 måneder og han sier du får litt snart (har blitt sagt hver måned). Hva gjør jeg? Trenger pengene og har dokumentasjon på messenger om avtale om kjøp, summen og når jeg skulle få pengene.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det konfliktrådet kan tilby er å tilrettelegge for et møte mellom dere, hvor dere setter dere ned og lager en plan på hvordan dette skal løses. Det forutsetter at dere begge er åpen for å se på saken og tenke ut gode løsninger dere begge kan leve med. Konfliktrådet innkaller til et slikt møte, har en nøytral rolle og vil hjelpe dere i dialog om dette. Det er gratis og frivillig å møte i konfliktrådet. Du kan lese mer på konfliktraadet.no. Dersom vedkommende ikke samtykker til å møte så vil du få en bekreftelse på det og det vil gjøre det lettere å anmelde saken, dersom du blir nødt til/ønsker det.

Lykke til!

Hilsen Konfliktrådet i samarbeid med ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Konflikter kan løses

Konfliktrådet

Han sier han skal banke skitten ut av meg. Hva skjer om butikken finner ut at jeg har stjålet? Sykla inn i en bil, og det ble merker. Ble trua, men saken ble anmeldt.

Mange får hjelp av konfliktrådene. Vi har samlet noen typiske spørsmål og svar her.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker