Hopp til hovedinnholdet

Komme over besettelse  

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg trenger noen til å snakke litt fornuft i meg. For et par måneder siden kjøpte jeg en nintendo switch. Ettersom den kostet ganske mye, har jeg vært veldig forsiktig med den. For et par uker siden la jeg derimot merke til at hvis man puttet litt press på et punkt på konsollen, hører man en "klikke lyd". Dette har plaget meg utrolig mye, og jeg har faktisk vurdert å legge den ut på salg, slik at jeg kan kjøpe en ny en. Jeg vet at dette er utrolig latterlig, men jeg klarer ikke la være å tenke på det. Hva kan gjøres for å komme over denne bessetelsen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at dette kan være vanskelig, likevel er det som du sier ikke noe stort problem. Kanskje er det noe feil med nintendoen din, så anbefaler deg å gå der du kjøpte den og klage. Kanskje kan det funke. Hvis ikke, anbefaler jeg deg bare å gi det litt tid. Med tid vil du garantert komme deg over dette og bli vant til det. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lær å takle vanskelige situasjoner og vonde følelser

Du kan lære deg metoder for å takle vanskelige situasjoner. Om du lærer deg å ta bedre styring over tankene dine, kan du få kontroll over hva du skal gjøre når følelsene er sterke eller vonde.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker