Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slette gamle youtube-videoer, men husker ikke eposten jeg brukte. 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg vil slette youtube-videoer som jeg la ut da jeg var yngre. Kan ikke passordet, vet ikke engang hvilken e post addresse jeg brukte. Vil virkelig komme innpå og slette dem for alltid. HJELP!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke noen enkel måte å slette YouTube videoer du har lastet opp dersom du ikke husker E-post adressen du var registrert med. For å slette videoer du har postet så må du være innlogget med din Gmail-konto, altså @gmail.com adressen.


Du kan forsøke å tilbakestille passordet via denne linken og gjette E-post adressen du kan ha brukt eller bruke tlf. nummeret:
accounts.google.com/signin/v2/usernamerecovery?continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Fnext%3D%252F%26action_handle_signin%3Dtrue%26app%3Ddesktop%26hl%3Den&passive=true&service=youtube&uilel=3&hl=en&flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=ServiceLogin

 

Når du har fått logget inn kan du besøke denne veiledningen Slettmeg har laget for å slette videoer: slettmeg.no/veiledninger/slik-sletter-du-en-film-fra-youtube

 

Dersom du ikke klarer å logge inn på din Gmail konto så er det dessverre ikke så mye som kan gjøres for å få fjernet videoen. Du kan forsøke å rapportere den inn via rapporterings-linken i veiledningen ovenfor.

Vennlig hilsen slettmeg.no, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker