Hopp til hovedinnholdet

Savner han så mye! 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei I fjorsommer holdt jeg på med kompisen til bestevennen min. (Hun sa at hun synes det var greit). Etterhvert sende han meg en melding om at det ikke kom til å fungere mellom oss. Jeg forsto ikke hvorfor og reagerte ganske sterkt på det. Jeg ble helt knust og har aldri følt meg så nede før! Jeg snapper fortsatt med han, og ser han på trening av og til. Har hengt med han etter det, men greier ikke få bort de følelsene jeg hadde for han, han har jo greid å gå videre. Det har gått et år snart nå og jeg savner han sånn. Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre? -Jente 15 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar! 


Det er alltid vanskelig å bli avvist. Og det er helt naturlig å være lei seg, selv lenge etter at det har skjedd! Det som kan hjelpe er å huske på at tiden leger alle sår. Det er vanskelig å tenke seg at det noen gang skal gå over, men det gjør det til slutt :-) Snakk gjerne med venninner, foreldre, eller andre du stoler på, om hva du føler og tenker. Og det er ikke noe galt i å gråte! 

Hvis du føler at det er vanskelig å henge med han, så kanskje du skal prøve å si til han at det fortsatt er vanskelig. Det kan være godt å få lettet til på tankene, og bare si det rett til han. Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp. 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker