Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om hun gjorde det rette når hun slettet Instagram.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gjorde jeg det rette da jeg slettet instagram? Hei, vet ikke om dette er riktig emne, men jaja. Jeg har opplevd mye rundt sosiale medier, og jeg har ikke lyst til å oppleve det igjen så jeg hadde lyst til å slette det. Ingen vet at jeg slettet det unntatt familien min, fordi jeg tror de vennene jeg hadde på insta ikke brydde om meg. Jeg vurderer å slette facebook og messenger også fordi sosiale medier begynner å bli for mye for meg. Jeg ser på mobilen min veldig mye bare pga sosiale medier og jeg vil ikke at det skal skje. Gjorde jeg det rette? Håper på svar, takk på forhånd.

SVAR

Besvart 07.09.2018 10:27:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det "perfekte liv" på sosiale medier

Livet på sosiale medier speiler ikke alltid virkeligheten. På nettet kan man være hvem man vil, og velge hva man vil at andre skal se. Hvem er du på nettet?

Av ungdomsjournalist Hege.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Opplevd noe ubehagelig på sosiale medier?

Er sosiale medier bare positivt, eller har du andre erfaringer?

Les mer
attach_file

Opplever du kroppspress på sosiale medier?

Mange følger bloggere eller andre som legger ut pene bilder av seg selv på sosiale medier. Ofte er bildene retusjerte så de som er avbildet skal se ekstra bra ut. Påvirker dette deg? Si gjerne din mening i kommentarfeltet under avstemningen.

Les mer
account_circle