Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ta hull i ørene i utland

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som ønsker å ta Helix-øredobb i øret(en øredobb høyt oppe på øret). En slik øredobb er litt dyrt å ta i Norge, men jeg skal til Rhodos i høstferien og har derfor lyst til å ta den på et piercing studio der. Men det som skremmer meg er at noen jeg vet om sin datter tok piercing i tungen på Kos i Hellas, og på grunn av det døde hun noen få timer etter at hun kom hjem fra reisen. Jeg vet ikke om hun døde fordi hun fikk infeksjon eller blodforgiftning, men jeg syntes det er skremmende å tenke på. Derfor lurer jeg? Er det dumt eller farlig hvis jeg tar den øredobben i utlandet? Hilsen skremt jente

SVAR

Besvart 05.10.2018 21:37:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle