Hopp til hovedinnholdet

Jeg er avhengig av energidrikk, hvordan slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år. Som er avhengig av energidrikk. Jeg drikker gjerne 1-2 0,5l flasker med battery til daglig, og lurer på om dette er farlig. Har lest en del, og flere nettsider sier det kan få hjertebank og mulig at hjerte kan stoppe. Jeg har veldig høy hvilepuls langt over det normale, og hjertet banker veldig fort hele tiden. Jeg har også prøvd å stoppe flere ganger, eller tenker på det. Men får veldig vondt i huet etter 12 timer, uten drikke. Jeg blir også veldig trøtt, når jeg ikke får energidrikk. Er dette farlig? Burde jeg stoppe med engang? Har dere noen råd for å slutte,

SVAR

Besvart 25.11.2018 11:35:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle