Hopp til hovedinnholdet

Får ikke meldt meg ut av en datingside.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. jeg er en gutt på 20 år. For ett par dager siden trur jeg at jeg gjorde en kjempe feil. Jeg var litt full og kåt, og bestemte meg for å melde meg på en dating nettside som heter LystPåDeg.com. I etterkant er jeg rimelig sikker på at dette er scam, og selvfølgelig la jeg inn kortet mitt for en tre dagers prøveperiode. nå er jeg i midlertid abonnement, og det koster over 500 kr i måneden, når jeg prøver å kansellere denne betalingen, blir jeg rettet til et utenlandsk nummer hvor det høres ut som om det er en indisk kvinne som prater og spør meg om informasjon.Lurte på om det er noen som har noe erfaring med denne eller lignende sider, eller om det er noe jeg kan gjøre. Hadde satt stor pris på om noen kunne hjulpet meg, føler meg ekstremt dum, da jeg helt klart burde visst bedre, men det virket bare så ekte.

Besvart 29.01.2019 10:47
 

Svar
Hei

Det er ikke alltid lett å vite om en nettside er seriøs eller ikke. Siden du har meldt deg inn, må du betale for abonnementet helt til du får sagt det opp. Jeg vil anbefale deg å sende en mail til de, og si at du ønsker å si opp abonnementet. Det er alltid lurt å gjøre dette skriftlig. Noen ganger har slike sider en "min side", hvor du kan logge deg inn og si opp avtalen der inne. Om du sender flere mail og du fortsatt ikke får sagt opp avtalen, må du kontakte banken din, for å få stoppet betalingene til denne siden. 

Det kan være de i ettertid sender deg en faktura, men så lenge du kan bevise at du har sagt opp, kan de ikke kreve penger fra deg.

Har du flere spørsmål kan du kontakte Forbruker Europa. Du finner nettsiden dere her: forbrukereuropa.no/

Håper dette var til hjelp. Lykke til:) 

Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker