Hopp til hovedinnholdet

Bestilte noe på nett, men har ikke kommet etter 1 måned. Hva gjør jeg?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en ung mann i NAV-systemet som er på jobbsøk,dette er generell info, men ikke selve problemet mitt. Jeg bestilte en panfløyte her forleden fra et "norsk" musikk-nettsted, det sto på sia at den skulle være i posten innen 2-5 dager, har nå gått en måned. Jeg har mailet dem å bedt om å få det stoppet å refundert, burde jeg forvente at de kommer til å gjøre det? Og hvis ikke, hvem kan jeg kontakte for å gå rettslig/lovlig tilverks for å få pengene tilbake? Har vært i NAV de siste årene grunnet helse å bestilte en slik for en litt mer interessant hverdag

Besvart 04.02.2019 10:29
 

Svar
Hei!

Så kjedelig at du ikke har fått panfløyten enda.

Når du bestiller noe fra nett, skal du få varen til avtalt tid. Avtalt tid vil her være innen 2-5 dager. Hvis nettsiden ikke sier noe spesielt om når varen skal komme, skal man få den innen 30 dager. 

Du har krav på å få tilsendt fløyten så fort som mulig. Hvis den ikke kommer innen en frist du setter, skal du få pengene igjen. Vi har lagd standard klagebrev på nettsiden vår du kan fylle ut og sende til nettsiden hvis du ønsker. Disse finner du her. Bruk brevet for forsinkelse.

Hvis dette ikke løser saken, kan du klage inn saken til Forbrukerrådet for mekling. Informasjon om denne prosessen finner du her.

Lykke til! :)

Vennlig hilsen

Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Angrer du på noe du har kjøpt?

En tenåringsjente sitter foran en datamaskin og ser på kredittkortet hun holder foran seg. (www.colourbox.com)

Angrerett er at du har rett til å angre på kjøpet, innen 14 dager etter at du har mottatt den. Du kan ikke bruke varen før du sender den tilbake, men du kan åpne emballasjen og undersøke varen.

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker