Hopp til hovedinnholdet

Riper på bil i parkeringshus

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg klarte å ripe opp en annen sin bil i dag i et parkeringshus. Nå sitter jeg med veldig dårlig samvittighet, fordi jeg kjørte rett fra stedet i panikk, og nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Er det sånn at siden det er kamera i parkeringshuset, så kan jeg bli anmeldt fordi de kan se skiltnummeret mitt? Jeg vil helst kontakte eier, men jeg tok ikke noen bilder av skaden eller skiltnummer til vedkommende da det skjedde. Bilen står også i min mors navn, og jeg vil ikke at noe skal skje med henne hvis dette eventuelt skulle gått til politiet, jeg er også veldig redd for at dette kan bli en veldig saftig regning..

Besvart 13.02.2019 10:59
 

Svar
Hei

Så fint at du ønsker å gjøre opp for deg. Det er mulig der er kamera i parkeringshuset, det kan du finne ut hvis du kontakter dem. Du kan jo snakke med parkeringsselskapet og forklare situasjonen. Alle kan være uheldig, det som er fint her er at du ønsker å ordne opp. Har du fortalt det til din mor? Det er jo mulig hun kan bruke sin forsikring på skaden hvis det blir en sak. Uansett kan det være godt å snakke med en voksen om dette, det kan være vanskelig å bære det alene. Det er jo ikke sikkert det lar seg gjøre å finne eieren av den andre bilen, men det er fint at du har prøvd. Jeg vil anbefale at du prater med din mor eller en annen voksen du er trygg på, slik at du kan få støtte.
Lykke til.

Hilsen Konfliktrådet i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bruk Konfliktrådet

Hender (colourbox.com)

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon, helt gratis. Meglere fra konfliktrådet hjelper deg å finne en løsning på alle typer konflikter - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker