Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg pengene mine tilbake fra banken?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, idag logget jeg meg inn i min nettbank for å sjekke noe, da så jeg at jeg hadde minus ca.5000kr på kortet mitt. Jeg fikk panikk og ble skremt, jeg ringte banken og fikk vite at Norwegian Flyselskapet hadde belastet kontoen min med 5512kr. Jeg er 100%sikker på at jeg har IKKE bestilt noe fra Norwegian, (sist gang var i september 2018). Så det må være noen andre som har gjorde det, hvem, hvorfor og hvordan har jeg veldig lyst å vite, men mest av alt har jeg lyst på pengene mine tilbake. Hva skal jeg gjøre??? Takk for hjelpen

Besvart 19.02.2019 13:54
 

Svar
Hei

Så dumt at så mye har blitt trukket fra kontoen din. Det er litt vanskelig å svare på hva som har skjedd her. Det er bra du kontaktet banken din. Om noen har brukt ditt kort uten at du vet om det, er det veldig viktig at du sender en klage til banken din så fort som mulig. Hvis det blir bevist at du har blitt svindlet, så kan banken gi deg pengene tilbake. 

Siden det står at det er Norwegian som har trukket disse pengene, burde du ta kontakt med dem, og undersøke hva som har skjedd. Hvis det er Norwegian som har gjort en feil, skal de gi deg pengene tilbake.

Håper dette var til hjelp. Lykke til:) 

Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan handle trygt på nettet

Jente handler på nett (colourbox.com)

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Bankkort for de mellom 13 og 18 år

Jente betaler med bankkort (colourbox.com)

Dette må du vite om du vil ha bankkort før du fyller 18 år.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker