Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjørte over en hump. Er det farlig å kjøre når noe drypper fra bilen?

account_circle

SPØRSMÅL

jente, 16. Øvelseskjørte med en familie venn sin bil. kjørte litt for over en hump, å fikk beskje om å sjelene om noe kjede under bilen når vi kjørte over humpen, gikk ut å så en «rift» under bilen å så det kom småe dråper ut av «riften» jeg sa at jeg ikke så noe skader under bilen får jeg var redd jeg hadde «ødelagt» bilen å måtte betale. Så spørsmåle mitt er: er der farlig at familie vennen kjører med den bilen? Å hvor mye kan det muligens koste å fikse? (Skjønner at jeg må si ifra til familie vennen at jeg muligens har skaddet bilen)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer