Hopp til hovedinnholdet

Kan treningssenteret gi meg en advarsel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år. Jeg har drevet med trening - vektløfting en god stund nå. Jeg har benyttet meg av et treningssenter som har plass overalt i trondheim og litt utenfort, senteret går under navnet "3t". Jeg har blitt gitt "miksede signaler" og er blitt mottat en sterk advarsel som senere kan medføre at de utestenger meg fra treningssenteret hvis det blir gjentatt flere ganger. Episoden starter som følger: Jeg og en venn ankommer treningsenteret, vi går inn og blir møtt av en dame ved skranken. Hun spør oss "har dere foresatt med?", da svarte vi begge et ærlig nei. Jeg spør henne "må det være foresatt med? Jeg har trent her ett helt år uten foresatte". Hun svarer da at ja, vi må ha å foresatte til vi er 16 år gammel. Hun ga oss deretter en sterk advarsel som ble skrevet ned på nett. Er dette rettferdig? Jeg har vært vant til at jeg kunne trene uten foresatte, og vil gjerne trekke advarselen. I baktanke har ikke de andre ansatte gjort jobben sin.

SVAR

Besvart 02.11.2019 11:30:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle