Hopp til hovedinnholdet

Kjøpte brukt mobil som skrur seg av. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jente på 13 år som har kjøpt en brukt mobil. Fra Finn.no alt funker bare men den har noen problemer mobilen skrur av helt minst 10-20 ganger om dagen og jeg blir veldig lei av det og når jeg mener skru av så mener jeg apple logoen akkurat som når den dør jeg har en IPhone X og familien min har veldig mye pengeproblemer så valgte og kjøpe brukt mobil og faren min kan ikke betale for og fikse den vi har veldig lite penger jeg har gjort litt research på hvordan jeg kan gjøre dette selv men alt som står er at jeg på hard factory resete den og jeg har gjort det mange ganger det har ikke funket. Jeg tok kontakt med mannen som solgte mobilen han sa at jeg kan gi mobilen men må betale 1000 kr og få en som funker bra men jeg har ikke mer og pappa kan ikke betale han sa det og vennene mine blir suspicious det skjer alltid foran dem men det er ikke derfor jeg blir bare irritert og jeg vil ikke miste alt jeg har på mobilen fordi brukte flere dager på og laste ned logge på osv og det tok tid.

SVAR

Besvart 12.10.2020 16:43:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan klage på varer eller tjenester?

Har du noen gang kjøpt en vare eller tjeneste som det var noe feil med? Eller kanskje varen ikke kom i det hele tatt? Da har du heldigvis flere steder du kan henvende deg. Hvilken vare eller tjeneste du har kjøpt, avgjør hvor du kan henvende deg.

Aller først er det viktig at du sier ifra til den det gjelder.

 

Les mer
attach_file

Mobilrettighetene dine

Hva gjør du om mobiltelefonen din slutter å virke eller sletter kontaktene dine? Her er mobiltelefonrettighetene dine.

 

Les mer
attach_file

Brukthandel på nettet

Dessverre går ikke handelen på nett alltid som du kunne håpe. Den billige sykkelen viste seg å være ødelagt, Prada-brillene er falske og selger er borte. Her får du råd og veiledning slik at kjøpet blir så trygt som mulig.

 

Les mer
account_circle