Hopp til hovedinnholdet

Jeg solgte en jakke som jeg var usikker på om var fake eller ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en liten knipe nå. Jeg har solgt en jakke som jeg har vært usikker på om er ekte eller ikke. I annonsen står det ikke at den er fake. Men da kunde har kontaktet meg har jeg sagt at jeg ikke har kvittering (eller noe annet som kan garantere at den er ekte).Kunde vet også at jeg har kjøpt jakken av en annen og ikke personlig på butikken. Kunde kjøpte jakken og fikk se på den før han kjøpte og valgte likevel å gå videre. Nå vil kunde ha penger tilbake fordi de mener den er fake. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg leste et tidligere innlegg da en lignende situasjon oppsto og Forbrukerrådet sa at kunde visste at ingenting var garantert og at det ikke er så mye å gjøre med i etterkant. Har tatt kontakt med Forbrukerrådet men de har ikke svart meg enda.

SVAR

Besvart 26.10.2020 08:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

 

Les mer
attach_file

Brukthandel på nettet

Dessverre går ikke handelen på nett alltid som du kunne håpe. Den billige sykkelen viste seg å være ødelagt, Prada-brillene er falske og selger er borte. Her får du råd og veiledning slik at kjøpet blir så trygt som mulig.

 

Les mer
account_circle