Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjøpe en brukt kjole fra mote.no for litt siden, oppdget at kjolen hadde et hull.  Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg kjøpe en kjole fra mote.no for litt siden. Der selger privatpersoner brukte og ubrukte saker og ting. Jeg fikk kjolen i posten uten noe problem, men oppdaget fort et hull i midjen ved sømmen. Hun opplyste tidligere om at den var ubrukt. Og med det tar jeg det som en selfølge at varen er i tipp topp stand. Den lukter røyk, selv om jeg ikke bryr meg så mye om det, merkelappen av avklippt, noe som vekker mistanke om at den faktisk er brukt, men igjen, dette er noe jeg ikke bryr meg om. Men det er et stort hull i den! Hva skal jeg gjøre? Hun nekter å gi tilbake noe av pengene, og mener jeg bare skal godta det faktum at det er et hull i den, og sy det igjen. Men hva med reklamasjonsrett? "Hvis du kjøper en vare med mangler, gir forbrukerkjøpsloven deg visse rettigheter. En vare er mangelfull dersom den ikke er som dere har avtalt. (...)Du har også krav på at varen har de egenskaper og den kvalitet som selgeren har opplyst direkte til deg eller gjennom sin markedsføring." hentet fra: http://forbrukerportalen.no/Publikasjoner/1023824302.54/1023964913.16 Hvordan går jeg fram? Hvordan kan jeg få den ersattet eller refundert? Mvh frustrert jente

SVAR

Besvart 10.06.2010 13:20:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du en forbruker?

Vi er alle forbrukere når vi shopper, surfer på nettet og mottar reklame. Men visste du at forbrukere også har rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

 

Les mer
account_circle