Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kontakt med energier.

 

Spørsmål
Hei på deg:0)


Jeg er ikke gal, men har vært hos flere psykologer, leger og mediumer, you name it.

Jeg sa at jeg kan snakke med personer fra den andre siden. I straten ble jeg nesten lagt inn på "rød" avdeling. Men det begynte å vise seg at jeg faktisk kunne snakke med "de døde".

Det som skjedde, var at en av psykologene hadde en oldefar, som døde da ahn var 12 år gammel. Han spurte meg hva hemmeligheten mellom de to var. - Og jeg fortale det i fulle detaljer, og hvordan oldefaren hans så ut.

Men nå; så er det energier som vekker meg om natta. Det er avdøde personer (gode energier), som ikke har kommet over til den andre siden, men som er mellom himmel og jord. Jeg kan tom se chacraene til disse personene, noe som jeg igrunn syntes er litt skummelt.

Er dette normalt? Blir litt redd av dette jeg?

Jeg har også klart å flytte gjenstander (tru det eller ei) bare ved å tenke hard, hardt, hardt på det og konsentrere meg om det. Freaky! Mormor holdt på å svime av. Hu har ikke kommet tilbake hit hverftall. Hvordan er det mulig egentlig??

Hilsen gutt snart 18.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt snart 18år!

Når du spør om dette du opplever er normalt eller ikke spør du vanskelig. Om denne typen tema er det svært ulike meninger om. Selv har jeg svært lite erfaringer med slike type opplevelser som ikke er knyttet til psykoser. Det jeg imidlertid oppfatter er at du synes dette er tildels vanskelig å forholde seg til og det kan jeg forstå. Det høres ut som du ønsker en måte å regulere og å dempe en del av dine opplevelser. Det som er mest nærliggende å foreslå er å finne noen å snakke med som feks. en psykolog. Jeg vet ikke hva slags erfaring du har med å snakke med psykologer tidligere men tenker at dette kan være en god løsning. Det viktigste er å finne noen du stoler på som kan høre deg ut og kanskje hjelpe deg videre. Noen som kanskje kan svare deg er feks: Mental helse på tlf: 810 30 030, eller Røde Kors hjelpetelefon: 800 33 321. Håper du får gode svar!

Vennlig hilsen
Familiepsykologen,ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker


Quiz: Hva vet du om idrett og trening?

Når kom snowboard til Norge?