Hopp til hovedinnholdet

Kar ikke betalt for retur og fått regning i posten.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei. for en stund siden bestilte leg en pc (i deler) fra komplett.no med post i butikk (betaling ved mottak) da jeg hadde bestillt den kom jeg på at det var noe jeg hadde glemt i bestillingen, så jeg bestillte alt på nytt uten å kansellere den første bestillingen, for jeg tenkte at den kom automatisk til å bli sendt tilbake kostnadsfritt. begge pakkene ankom og jeg hentet bare den 2. pakken mens den andre ble sendt tilbake. jeg har nå fått et betalingskrav fra komplett på ca 800 kr. hva skal jeg gjøre? skal jeg bare betale? kan jeg betale med et spendon gavekort?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du har angrerett når du bestiller på nettet, men du må betale for retur. Har du ikke gjort det kan du bli krevd for et gebyr de tar for å gjøre jobben for deg. Sjekk om det de krever stemmer med vilkårene til nettsiden og porto til posten. Betal hvis det stemmer, og spør om du kan bruke spendon gavekort.


Vennlig hilsen

 

Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

 

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og gir gratis rettshjelp til forbrukerne.

 

Trenger du råd og veiledning, sjekk ut www.forbrukerrådet.no, send e-post til hjelp@forbrukerradet.no, eller ring 03737. Du kan også besøke oss på et av våre ti regionkontorer.

 

Følg oss på www.facebook.com/forbrukerradet og www.twitter.com/forbrukerradet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker