Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vokst opp med en alkoholisert mor. Jeg studerer, har dårlig råd og ønsker å vite om jeg kan få støtte/erstatning som følge av en dårlig oppvekst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... jeg er en student som lever på dårlig med hjelp fra lånekassen... jeg har vokst opp med en alkoholisert mor, noe som har preget meg. Er veldig sjenert, liker ikke snakke mye, har dårlige minner og er ofte full av dårlige tanker og angst/depresjon. Psykolog hjalp ikke meg noe særlig... jeg holder på å utdanne meg nå... men har utrolig dårlig råd. jeg vet ikke om det finnes en form for støtte/erstatning jeg kan få... eventuelt om jeg dokumenterer hennes opphold på rehab og at jeg snakker sant ettersom jeg har hatt psykolog møter før... jeg synes det er kjempeteit de som har pårørende med kreft får hjelp pengemessig, men ikke de som har hatt alkoholiserte foreldre. Kreft kan man ikke noe for, men da er det ihvertfall mer forståelig.. enn en foreldre som oppfører seg som et barn og påfører seg selv skade valgfritt. akkurat som en yrkesskade, har dette være en skade med følgen av dårlig oppvekst. er det noe jeg kan søke om eller ha rettighet til - vil jeg gjerne vite det..takk

SVAR

Besvart 27.03.2017 09:20:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle