Hopp til hovedinnholdet

Vi likte hverandre før, skal jeg ta kontakt nå? Vet ikke om hun er opptatt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en gutt på 14 år. for ett år siden dreiv jeg på med en jente i parallellklassen min. det vil si, vi dreiv ikke på direkte, for vi snakket sjelden med hverandre. men vi visste at begge likte hverandre. dessverre turte ingen å gjøre noe med det. det var nok mest min skyld og jeg angrer så sykt på at jeg ikke gjorde noe, for etter sommerferien fant jeg ut at hun dreiv på med en annen gutt. det gjorde sykt vondt, men til slutt klarte jeg å komme over hun og jeg begynte å like en ny jente. det gikk noen måneder å jeg var kommet totalt over denne jenta. innimellom virket det som om hun så på meg og da jeg snudde meg mot hun, snudde hun seg fort vekk, men jeg brydde meg ikke. av å til så jeg han gutten hun dreiv på med i samme rom som hun, men at de ikke snakka sammen. de bare pratet med hverandres venner. og så ikke på hverandre. er ikke dette litt rart hvis man driver på med hverandre? en dag sluttet jeg plutselig å like hun andre jenta som jeg hadde begynt å like. etter hvert begynte jeg å like samme jenta som jeg opprinnelig hadde likt først. når jeg nærmer meg hun virker det som om hun blir litt nærvøs, men det er bare noe jeg tror. nå er det sommerferie igjen, så jeg får ikke sett hun på en stund. å for alt jeg vet kan hun jo drive på med en ny, sånn som i fjor. burde jeg kontakte hun på facebook? og hva er sjansen for at hun vil begynne å like meg igjen? vil det bli rart å plutselig kontakte hun på facebook siden vi så vidt ikke har snakket med hverandre? jeg er nesten sikker på at hun ser på meg av å til, men ikke så ofte å lenge som før da hun likte meg. før pleide hun å holde blikket, til jeg så bort. nå er det omvent. hva skal jeg gjøre?! takk på forhånd...

SVAR

Besvart 06.08.2013 13:31:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle