Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan vet jeg om jenta er interessert?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er litt intressert i en jente, og lurer på om hun er intressert. Hun spurte meg om jeg holdt på med noen, kan det bety at hun er intressert? og hvis hun får følesen av at jeg holder på med noen andre, vil hun da snakke mindre med meg og ta mindre initiativ, selv om jeg ikke gjør det? Hvilke andre kjennetegn kan jeg se etter, for å vite om hun er intressert i å bli kjent med meg som mer enn en venn? Jeg tenker å be henne ut snart, og lurer derfor på hvilke kjennetegn jeg kan se etter, under daten for å vite om jeg kan kysse henne..? Takker for svar :) (beklager for dårlig flyt i teksten :P)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer