Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som går i samme klasse som meg, men han liker en annen jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg liker en gutt som går i samme klasse som meg, men han liker en annen jente :( Han har sagt det direkte til meg, han sa det ikke sånn på en avisene måte (som om han "dompet" meg, men han sammenlignet henne med en kjendis og sa; hun var pen, men ikke like pen som jenta jeg liker)
Men alle i klassen og de andre klassene sier at vi flørter hele tiden og sånt. Jeg vil ikke like han, men det er utrolig vanskelg og ikke gjøre det. Fordi han sender så mange forskjellige signaler til meg. Det står hele tiden at man burde spørre direkte om han liker henne, men han har jo sagt til meg og alle andre at han iker en annen. Hun, han liker, liker IKKE han, så jeg venter bare på at han skal like meg. En venninne av meg, holder på med en av vennene hans ( det er jo en venn av meg å da) og da skal vi 4 være med venninnen min hjem (regnet med henne) og da håper jeg vi kan flørte litt, men jeg vil ikke virke for interessert i han. Hva skal jeg gjøre? klem :)

SVAR

Besvart 19.05.2008 19:48:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle