Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som går i samme klasse som meg, men han liker en annen jente

 

Spørsmål
Hei! Jeg liker en gutt som går i samme klasse som meg, men han liker en annen jente :( Han har sagt det direkte til meg, han sa det ikke sånn på en avisene måte (som om han "dompet" meg, men han sammenlignet henne med en kjendis og sa; hun var pen, men ikke like pen som jenta jeg liker)
Men alle i klassen og de andre klassene sier at vi flørter hele tiden og sånt. Jeg vil ikke like han, men det er utrolig vanskelg og ikke gjøre det. Fordi han sender så mange forskjellige signaler til meg. Det står hele tiden at man burde spørre direkte om han liker henne, men han har jo sagt til meg og alle andre at han iker en annen. Hun, han liker, liker IKKE han, så jeg venter bare på at han skal like meg. En venninne av meg, holder på med en av vennene hans ( det er jo en venn av meg å da) og da skal vi 4 være med venninnen min hjem (regnet med henne) og da håper jeg vi kan flørte litt, men jeg vil ikke virke for interessert i han. Hva skal jeg gjøre? klem :)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Dette hørtes litt komplisert ut, så for meg høres det ut som å bruke litt TID kan være en ide. -Går det an å være med ham og være som du har vært hele tiden, så syns jeg du skal fortsette med det, og ta det som det kommer og se om han vil være med på mere flørting eller om dere skal holde det på en mer "vennskapelig" måte. -Du må nesten bare føle deg litt frem...

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om spill? #2

Når ble Warcraft-universet, som WoW bygger på, introdusert?