Hopp til hovedinnholdet

frekke gutter og forelsket

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt som bor i Arendal. Jeg er litt forelsket i en av venninene til lillesøstra mi som er et år yngre enn meg. Jeg kan si jeg har litt god kontakt med henne men problemet r at hun bor i Stavanger. Hva skal jg gjøre? Er ikke sikker på om hun liker meg like mye som jeg gjør i henne. Jeg har et spørsmal til. Jeg har veldig lyst på en kjæreste. På trinnet er det mange fine jenter men de er bare intresert i disse frekke harry guttene på trinnet. Jeg kan ikkje skjønne at de kan være sammen må så frekke gutter Jeg liker ikke å være frekk. Jeg er ikke sånn. Jeg liker å være snill. Med de kaller meg bare en nerd. :( Hva skal jeg gjøre?? Mvh meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!

Jeg foreslår at du tar kontakt med henne, og kanskje hinter litt om følelsene dine. Dersom hun liker deg tilbake vil du nok merke dette ganske fort. Allikevel vil jeg at du skal huske at avstandsforhold sjeldent fungerer over lengre tid, særlig siden dere fremdeles er såpass unge. Kanskje du heller burde satse på noen av de på trinnet ditt i første omgang?

Jeg tror ikke at jentene på trinnet ditt bare liker de frekke guttene. Det kan kanskje virke sånn da mange jenter syns det er enklere å snakke og småflørte med de guttene. Dette betyr allikevel ikke at de liker snille gutter best. Det å være snill og høflig vil hjelpe deg langt på vei, og når det virkelig gjelder vil en hver jente velge en gutt som er snill og hyggelig. Jeg råder deg til å rett og slett bare gå bort til jentene og si noe fint til de. Da vil de merke at det er positivt å være snill!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse