Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15, klarer ikke slutte å tenke på en tidligere lærer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som rett og slett ikke klarer å slutte å tenke på min tidligere lærer. Fra julen 2012 snakket vi omtrent hver dag etter skoletid på både meldinger og på Facebook og jeg fikk ta en del i hans liv og hans i mitt. Vi snakket som regel om alt og ingenting og hadde til tider noen utrolig dype samtaler. Jeg slet med en del så vi snakket også en del ganger alene på skolen sammen der han hjalp meg osv.etterhvert begynte det å ta mer og mer av og jeg klarte ikke en dag uten å snakke med han, samtidig som når jeg møtte han på skolen osv var det akkurat som 100 sommerfugler bare fløy igjennom magen min. Men etterhvert var det fler og fler som fant ut at vi snakket sammen på fritiden og vi måtte slutte. Jeg ble knust, gråt hver dag, og tanken på at han en dag finner en annen som blir like spesiell som jeg var er helt utrolig kjipt. Han har både kone og barn og jeg kunne aldri ha sett for meg i et forhold med han, men jeg vil bare bety noe for han. Men nå som han har sluttet og vi har null kontakt klarer jeg fortsatt i slutte og tenke og gråte over han, tenker på han hele tiden og når andre elever sier de har møtt han og snakket med han osv blir jeg rett og slett sjalu, det er nå 3 måneder siden vi har sett og snakket med hverandre og jeg er knust. Vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og om jeg er forelsket eller hva jeg er ! Men noe må det være for nå orker jeg snart ikke mer! Plis hjelp meg :)

SVAR

Besvart 27.09.2013 22:53:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle