Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har en på 22 lov til å kysse en person under 15 år?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og noen venninner bruker å "råne" med 18-22 åringer. For en uke siden kjørte jeg og en annen venninne med en 22 åring, og etter en stund måtte hun gå. Så ble jeg igjen alene i bilen med han., vi kjørte et lite stykke og parkerte på en parkeringsplass. Så snakket vi, og han så meg inn i øynene og bøyde seg fram og kysset meg. Lenge, med tunge og greier! Det var mitt første kyss og jeg likte det. Etterpå sa han at vi burde holde det hemmelig. Jeg er jo bare 15 og de fleste ville vel ment at aldersforskjellen er for stor. Han har sagt at han har følelser for meg, og jeg har følelser for han. Men spørsmålet er, er det ulovlig for han å ha oss med i bilen fordi vi er så unge? Og er det ulovlig for han å kysse meg når jeg og er med på det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer