Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Han begynte å ha sex med meg da jeg lå full i sengen hans!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Denne høsten ble jeg kjent med en gutt på min alder og det føltes så godt å skaffe seg nye venner på en ny skole. Han har fin blondt hår, de utrolig fine øynene som jeg enda ikke kan se inn i, det pene smilet. Vi snakket sammen på facebook hver dag. Etterhvert så ble jeg bare helt betatt av han at jeg mistet konsentrasjonen min på skolen, og siden jeg ser han hver eneste dag, ble det bare vanskeligere for meg. Jeg prøvde å unngå han i en uke og noen dager senere fortalte jeg han at hva jeg følte for han men han vil bare være venner, noe som var helt greit for meg. Jeg trengte bare å få sagt det til han. Jeg respekterte han og stolte på han. Omtrent en uke senere på en fredagskveld dro jeg hjem til han hvor han hadde fest sammen med sine venner og romkamerater. Vi hadde det veldig koselig, men jeg smakte på noe whisky og akevitt som jeg ble kjempe kvalm av at jeg kastet opp og ble for full. Romkameraten hans hjalp meg og hun tok med meg inn på rommet hans slik at jeg kunne få hvilt der. Det var greit nok. Etter noen minutter kom han og la seg ved siden av meg. Jeg fikk også låne en t-skjorte av han, men da vi lå sammen i sengen så vendte jeg ryggen min mot han slik at jeg ikke skulle gjøre noe dumt i fylla siden jeg er forelsket i han. Men han prøvde seg og begynte å kysse meg slik at jeg ikke lenger hadde kontroll og ikke klarte å trekke meg unna. Jeg ville faktisk ikke ha sex med han uten å vite om han ville noe mer, men akkurat da så fikk jeg bare forhåpninger. Vi hadde sex og vel, han brukte meg bare. Han latet som ingenting på skolen og prøvde å snakke med meg. Jeg ignorerte han bare. Jeg føler meg så såret og brukt av en jeg trodde var min venn. Han visste at vi ikke ville det samme, men det stoppet han ikke i å ha sex med meg. Jeg sendte han melding på Facebook og fortalte hvordan jeg hadde det og han ba om unnskyldning. Det skulle egentlig ha vært ansikt mot ansikt men det var så awkward at jeg tekstet istedenfor. Vi skulle starte på nytt igjen. Jeg har kuttet kontakt med folk som har såret meg, men han går i klassen min så uansett så må vi jo nesten snakke sammen på noen tidspunkter så vi bestemte oss å bare glemme saken. Nå etter to og en halv uke så klarer jeg fortsatt ikke å legge det bak meg. Jeg hater det han gjorde mot meg, at jeg har mistet respekten og tilliten til han. Jeg mener at når man snakker ansikt mot ansikt så er det bedre, så jeg har tenkt å snakke med han om det og det spiller ingen rolle om hvordan han tar det for jeg synes virkelig han fortjener å høre det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer