Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får ikke jeg og kjæresten sove hos hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har vert sammen i en stund nå og har det kjempe flott sammen! Begge er 17 år, hun er født i januar og jeg i oktober. Vi har hatt sex, og er seffølgelig forsiktige, med både p-piller og kondom. Så har vi tenk på det og sove over oss hverandre, vi synst at det er helt greit siden vi er kjærester. Mine foreldre sier det er greit så lenge vi tenker over hva vi gjør og ikke gjør noe vi kommer til å angre på, da tenker di seffølgelig på sex og intimitet, og det respekter jeg så klart, så mine foreldre sier det er helt greit. Moren til kjæresten min sier også at det er greit og sove over, siden hun kjenner meg så godt og synst jeg er ein kjekk og ærlig type. Men faren hennes synst at det ikke er greit siden hun ikke er blitt 18 enda. Hvorfor er ikke det greit at vi sover over når vi har snakka med dem om sex, prevansjon og graviditet? Han vet at vi er forsiktige og absolutt ikke ønsker å få barn siden vi begge er tross alt bare 17 år, snart 18 år, går på skole osv. Vi har hørt historiene til foreldra hennes om da di sov over oss hverandre som 15 åringer og lignende. Hvorfor er det greit at di fikk lov som 15-16 åringer når vi ikke får låv som 17 åringer? Jeg aksepter at han sier nei, men vil ha et sikkelig svar på at vi ikke får låv.

SVAR

Besvart 06.11.2013 08:42:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle