Hopp til hovedinnholdet

Sliter innenfor temaet forelskelse. Noen jenter sier navnet mitt i gangen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter litt innenfor sjangeren forelskelse. Jeg er liten og tynn, starta ungdomsskolen som gamer og tror jeg blir fortsatt sett på som en gamer selv om jeg slutta for lenge siden. Jeg har aldri hatt en kjæreste, eller jo da jeg gikk i 4-5 klasse med det var ikke ett ordentlig forhold... Er på sykehuset 2 ganger i året og tar mange tester fordi jeg ligger litt etter de andre gutta på trinnet når det gjelder puberteten og voksing osv. Jeg har overhørt et par jenter si navnet mitt i gangen, jeg aner ikke hva de snkker om fordi da de ser meg slutter de bare å snakke. Jeg går rundt å tenker på hva de kanskje snakker om. Jeg vil veldig gjerne få vite det.. Har du/dere noen tips? G14

SVAR

Besvart 06.03.2014 20:25:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle