Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et "problem". Jeg har i det siste blitt veldig betatt av en gutt som går på skolen min, han er 1 år yngre enn meg, så vi har nesten ingen felles venner. Jeg har utrolig lyst til å få kontakt med han, men jeg er superdårlig på slikt. I tillegg er han aldri i f.eks. kantina, så det er umulig å få øyekontakt og lignende. Vi har klasserom nesten ved siden av hverandre, så jeg går forbi der nesten hele tiden og legger alltid merke til han! Men, hver gang jeg ser han i gangen elns, har jeg fått øyekontakt! En gang gikk jeg forbi og pratet med ei venninne som gikk bak meg, og da fikk vi øyekontakt ganske lenge også! Han er bare såå søt! Hvordan kan jeg ta kontakt? Jeg aner ikke om han finnes interessert i å bli kjent med meg i det hele tatt.. Jeg bor på et lite sted, der folk lett dømmer hverandre...

SVAR

Besvart 04.04.2014 10:40:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle