Hopp til hovedinnholdet

Tror dere hun ville blitt sammen med meg hvis jeg spurte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om dere tror hun ville blitt sammn med meg hvis jg spurte henne. Jeg har over den siste måneden blitt kjent med en jente fra en annen skole. Vi har blitt gode venner, og hun vet at jeg liker henne, og hun liker meg. Vi snakker sammen mye på Snapchat og kik (siden hun går på en annen skole blir det ikke så mye snakking face to face). Hun spør om jeg vil finne på noe hver uke 2-3 ganger i uken. På bildene hun sender på Snapchat så er det klart at hun prøver å være ekstra pen, penere enn på snaps hun sender til andre. Jeg har snakket med bestevennen hennes, og han sier at det virker som om hun er keen på meg, pluss at bestevennen sier hun oppfører seg anderledes rundt meg.

SVAR

Besvart 23.05.2014 13:11:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle