Hopp til hovedinnholdet

Jeg og bestevenninnen min er forelsket i samme gutt. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en veldig komplisert forelskelse akuratt nå og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg ble forelsket i en gutt for en stund siden, og jeg prater med han ganske ofte og vi ler av hverandre osv.. Besteveninna ble veldig god venn med han, de er mye sammen på fritiden osv.. Men hun holdt på med en annen gutt samtidig, så jeg trodde ikke at hun likte han på den måten... Jeg merket at han gutten så på meg i timene veldig ofte, og jeg merket at han ville være med meg! Og veldig ofte når jeg snakket med han, så merket jeg at besteveninna mi følgte med, med et sjalu blikk. For noen dager siden fortalte hun meg at hun begynte å like han! Og hun peker ut dumme ting om meg til gutten sånn at han ikke skal like meg! Jeg har ikke sagt noe om min forelskelse til henne, jeg hadde tenkt til det! Men så fortalte hun meg at hun likte han. Jeg er stupforelsket, men jeg er også veldig glad i besteveninnen min! plis gi meg ett råd, jeg er så forvirret for tiden!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette ikke er noen enkel situasjon for deg. Jeg skal selvfølgeig komme med noen tips, men før det vil jeg bare fortelle at jeg syntes det er veldig flott at du tenker på bestevenninnens følelser også, det er det ikke alle som hadde gjort. Det er nok viktig at dere finner en løsning på problemet, og for at det skal skje er det lurt om dere tar dere en liten prat. Fortell vinninnen din hva du føler, og at du var redd for å fortelle det da du fant ut at hun følte det samme. Du trenger bare være ærlig, husk at det du gjort ikke er galt. Det er ingen forbrytelse å forelske seg, er det vel?

Hva gutten føler vil nok også ha stor betydning for hva som skjer videre. Det kan kanskje være et tips å snakke litt med han også, for å høre hva han tenker om saken. 

Skulle det vise seg at gutten bare liker deg, eller at bestevenninna de ikke liker han lenger syntes jeg du skal gå for han. Det virker som om dere har god kjemi, og at det faktisk kan bli noe mellom dere senere. Jeg legger ved noen tegn til om han liker deg eller ikke, det kan kanskje være et tips å se på disse. 

Masse lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse