Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg si det til venninnen? Liker han meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på snart 16 år og er forelsket i en gutt i klassen, men jeg er veldig usikker på om han liker meg tilbake. Itillegg har en god venninne av meg vært forelsket i han av og på i 2 år, hun sier det ikke er noe mer, men jeg føler ikke jeg bare kan "hoppe over han" så fort hun ikke tror det blir noe. Jeg tørr ikke si til bestevenninen min at jeg liker han engang, er det galt? Burde jeg si det til henne? Men tilbake til at jeg er usikker på om han liker meg, jeg flørter en god del med han på skolen, og det virker som han flørter tilbake, jeg vet ikke helt jeg, men alle kaller oss bare "flørtepusene" når vi gjør det og så bare ler vi av det. Han er kjempe sjenert og han greier ikke si hva han mener, han tuller det bare bort. Vi har en sånn intern greie som vi tuller med; hver gang vi sier noe stygt til hverandre mener vi det motsatte, men jeg syntes det er så teit at han ikke virkelig kan si hva han mener! Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal tro, hva tror du? Fra forvirret

SVAR

Besvart 05.06.2014 20:24:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle