Hopp til hovedinnholdet

Hva er gjennomsnittlig aldersforskjell hos ungdom? Litt gjør vel ingenting?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

hei kjære Ung.no :) jeg er en fan av denne siden og at den inneholder så mange relevante temaer :) men jeg bare lurer på hvor stort aldersforskjell som er gjennomsnittlig hos unge mellom 15-25 :) for jeg er sammen med en gutt, jeg er 17 år nå straks men han fyller 24 i desember... det er vel normalt at ikke alle er like når det gjelder sånn, og at det ikke gjør noe om det er litt aldersforskjell? :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For ungdom mellom 15-25 er det nok mest vanlig med en aldersforskjell på 0-3 år. Det er selsagt mange som er i forhold med større aldersforskjell, men det er ikke like vanlig. Alle er ikke like når det gjelder sånne ting, det har du helt rett i.

Det gjør ingenting om det er litt aldersforskjell, en når aldersforskjellen blir stor kan det by på utfordringer. Man må være enig om hvor man står, hva man vil og lignende. Les den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold. 

Når alt kommer til alt er det du som må kjenne på om du synes det er et problem. Er det ting dere mener kan bli eller er problematisk må dere snakke om det og finne ut hva dere kan gjøre med det. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell