Hopp til hovedinnholdet

Følelser for læreren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en jente som ofte blir tatt for å være i 20-årene.. jeg er akkuratt ferdig med tiende der jeg har hatt den samme mannlige læreren i tre år. Det siste halvåret begynte han å snakke mer med meg og alldtid bruke meg som eksempel i klassen. Mange mente han favoriserte meg. Jeg innrømmer at jeg ble litt tiltrukket. Jeg merket at han oppsøkte meg på skolen og han stirret lenge. Jeg vet det er feil, han er gift og er 40 år. men samtidig finner jeg han kjekk og morsom. Denne sommeren bestemte jeg meg for å glemme han, selvfølgelig. En dag kom kona hans inn på butikken der jeg har jobbet - en bokhandel. En uke senere kommer han inn. Jeg visste da jeg så han at han var der for meg. Han virket totalt uinteressert i varene, vi snakket sammen og han gikk uten å kjøpe noe. Da blusset følelesene mine opp igjen.. er han betatt? eller er han bare hyggelig? og hvordan skal jeg glemme han når han dukker opp overalt? hjelp meg...jeg vet dette er feil

SVAR

Besvart 16.08.2014 13:53:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle