Hopp til hovedinnholdet

Har vært forelsket i en gutt en stund

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært forelsket i en gutt en stund. Som oftest når han se meg blikke han meg eller ignorere meg eller bare snur seg den motsatte vei av meg. Når jeg late som jeg ikke se han, se han ganske mye på meg. Problemer er at i dag..da han så meg Idag begynte han og en venn av han plutselig å le, jeg skjønte ikke hvorfor. En time senere, gikk jeg ned på do på skolen, og det står en annen kompis av han. Han så på meg og begynte å le. Jeg skjønner ikke hvorfor. Har følelse at han har snakket om meg til deg, og at det er negativt. Jeg ble skikkelig såret og gikk hjem gråtende. Jeg føler skuffelse, selvom at han jeg er keen på har vi aldri snakket sammen. Bare sett hverandre og gitt blikke. Han ignorere meg noe sykt selvom vi aldri har snakket eller no sånt. En av de første blikkene han har gitt av var et smil, resten var sånne "rare" blikket. Jeg skjønner ingen og er veldig veldig såret. Er så lei av gutter og at jeg forelsket meg så fort. Btw: tror du de ledde av meg, hvor stygg jeg er?

SVAR

Besvart 15.09.2014 19:31:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle