Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en kjendis

Gutt 20 år
 

Spørsmål

heeiee, å herregud asså. i det siste har jeg begynt å chrushe syykt på Jan Thomas. Assa, han er bare sånn helt nydelig lixm.. hehe om du forstår så er jeg homofil daae, menne jeg kan ikke slutte å tenke på han. og jeg er så syyykt sjalu når han er sammen med andre menn. jeg vil sykt ha han, menne jeg vettafaen hva jeg skal gjøre. Kan jeg ringe han tror du? finne nummeret hans på gule sider eller noe? hm?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er helt vanlig å kunne bli betatt eller forelsket i kjendiser. De er mye i media og kan fort få roller som forbilder. Man må huske på at de personene og de livene vi får se bare er èn side av situasjonen. Du kjenner ikke Jan Thomas selv om du har sett han på TV og lest om han. 

Jeg tror ikke det er noen god idé å ringe han. Han vet ikke hvem du er, og det vil nok virke skremmende på en hver at noen helt ukjente ringer på den måten. Du må også tenke på at han er gift, og at han er 28 år eldre enn deg. Han er allerede sammen med noen andre, han er utilgjengelig og jeg ville heller ha fokusert på å komme over dette enn å jakte etter det.

Les den artikkelen jeg har lagt ved om å være betatt i en kjendis.  

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell