Hopp til hovedinnholdet

Hvordan starte og fortsette en samtale med jenta jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært forelsket i ei jente i klassen min en stund nå og har endelig bestemt meg for å gjøre noe med det. Jeg vet at denne jenta var forelsket i meg for et par år siden, men vet ikke om hun har de samme følelsene for meg nå. Som sagt har jeg lyst til å gjøre noe med det, men er usikker på hvordan. Jeg har prøvd å starte en liten samtale på facebook noen ganger, men vi har ikke så mange felles interesser og det blir vanskelig å snakke om noe annet enn skole og da blir det ofte vanskelig å fortsette samtalen. Derfor blir det også vanskelig for meg å starte en dialog irl. Men det er ikke at jeg ikke tør å snakke med henne eller vise at jeg liker henne det skal stå på. Fint om dere kunne komme med noen tips til samtalestartere og hvordan fortsette en samtale og gjerne også generelle andre råd ut ifra min situasjon. På forhånd takk for svar :D

SVAR

Besvart 09.10.2014 16:19:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle