Hopp til hovedinnholdet

Forelsket, snakker ofte sammen men vet ikke om han liker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg er veldig forelsket i en gutt i klassen. Jeg sitter vedsiden av han helt bakerst i klasserommet og vi snakker ofte sammen, jeg vet ikke om han liker meg og ingen av de andre guttene liker meg noe særlig heller. Jeg tør heller ikke si at jeg liker han til noen (ikke en gang mine beste venner). Det gjør det ikke bedre at mange av guttene i klassen sier at jeg er stygg, o.l. noe som får meg til å føle meg stygg, dårlig og at ingen liker meg.(bestevennene mine bryr seg ikke om hva guttene sier heldigvis) Jeg har ikke noen spessielle kjennetegn som store bryster, slank mage o.l. så jeg finner ingen skjønnheter som gjør meg spessiellt pen. Jeg tør ikke ta det første skrittet og tror ikke han heller tør. Hjelp meg!

SVAR

Besvart 08.10.2014 10:44:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle