Hopp til hovedinnholdet

Hei. Er ei jente på 14 år som har fått god kontakt med en gutt i klassen på msn. Virket ikke så interessert i meg da jeg møtte ham. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. [; er 14 år, og skal begynne i 9 klasse. for ei stund sia, så begynte eg å snakke med en gutt eg har gått i klasse med i ett år på msn. vi snakka om de meste egentlig, og fann ut at eg og han hadde en del til felles. snakka me han fleire ganga dei neste par vekene, ett par ganga halve natta faktisk... hadde egentlig aldri snakka noke særlig med han før, og han hadde ikkje vist interesse for meg før heller, men no virka han egentlig ganske interessert. og de likte eg. kjente at eg begynnte å like han bedre og bedre. eg fall rett og slett pladask for personligheta hass, noke som egentlig e ganske ulikt meg. så sendte han ei melding til meg, og vi begynnte å sende meir og meir meldinga. de har egentlig skjedd den siste ei og ei halve veka. har ikkje snakka med han "in real life" etter at eg begynte å snakke med han på msn & sms, men har møtt han en gang. [vi bur 45 min ifrå kvarandre, og eg ekje så ofte der han bur, og omvent.] men da eg møtte han så var vi bare i en sånn gjeng med masse folk, og han sa ikkje ett ord til meg. han såg nesten ikkje på meg engang. ;S tørte ikkje å sei noke til han heller, for hadde ikkje snakka såå masse med han då egentlig. men no, dei siste to dagane, på msn har han liksom snakka og spurt om masse før, mens no svara han bare ganske kort. ikkje sånn surt eller noke, men han skriver liksom ikkje så utfyllande som før. eg hadde jo nettopp begynt å tru at han kanskje muligens kunne like meg. men no har eg ombestemt meg. no e eg overbevist om at han ikkje lika meg likavel. bare fordi han svarte meg litt kort ett par ganga. ka dokke trur? e de mulig at han lika meg? og e de i så fall noken grunn til bekymring for at han svara meg litt kort? kan han rett og slett vere litt opptatta med noke anna eller noke? blir bare så usikker av alt mulig. har så mange elendige forhold som ikkja har funka i fortida. 3 bare det siste året. er så redd for at gjer feil heile tida, og føle eg no har ødelagt de. og no vil eg at de ska gå bra! bare for eg gangs skyld! ;'S og no tørr eg ikkje ta kontakt me han, redd for at han ska syns eg e bare teit og masete. ka ska eg gjer? for å finne ut om han lika meg? føler at de e alltid eg som tar initiativet til å bli ilag med guta. sjøl om dei seie at dei lika meg. ka kan eg i såfall gjer for å "vise" at eg lika han uten å egentlig sei de, sånn at han kan ta litt initiativ? hjeelp meg. sei ka eg kan gjer me alt de har. versåsnill? takk.

SVAR

Besvart 23.07.2008 19:04:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle